Linda de Mol overweegt verhuizing: ‘Dat is wellicht ook de reden’😱😢

In 2002 kocht presentatrice Linda de Mol het enorme landgoed Oud Crailo in Huizen. Sinds de breuk met Jeroen woont ze alleen in de gigantische villa.

In het Gooi wordt de blondine nog amper gezien en er gaan verhalen dat ze een nieuwe start wil gaan maken en dus verhuizen. ,,Ze vindt het huis te groot en te leeg.”

De laatste maanden is Linda de Mol vooral te vinden in Amsterdam, onder andere omdat ze daar minder wordt aangekeken.

Tevens wonen haar zoon en dochter in onze hoofdstad en is de presentatrice druk bezig met de opnames van een nieuwe serie.

,,In Het Gooi is Linda allesbehalve anoniem”, aldus een insider in weekblad Story. Normaliter werd ze altijd gezien in Laren en Blaricum, echter is ze er vandaag de dag amper nog te vinden.

,,Ze lijkt het gevoel te hebben dat mensen haar aanstaren of medelijden hebben. Dat is wellicht ook de reden waarom ze hier al tijden niet meer gezien is.”

Omwonenden laten weten dat Linda haar enorme landgoed in de verkoop wil gaan zetten en het roer drastisch om wil gooien.

,,Linda is hier nog maar weinig te vinden. Na de breuk met Jeroen woont ze hier alleen, en nu vindt ze het huis te groot en te leeg”, vertelt de insider.

Over de auteur

Scroll naar boven