Met slechts drie limoenen verdrijf je alle boze geesten uit je huis en dit is hoe je dat doet: 👻🍋

Je welzijn, relaties en gezondheid thuis kunnen beïnvloed worden door negatieve energie of negatieve geesten. Je kan deze natuurlijke methode hanteren om ervan af te komen. Limoenen scheiden niet alleen een geur af die bevorderlijk is voor je gezondheid, ze kunnen ook de harmonie in je huis helpen herstellen.

Vul een keramisch mandje met 9 limoenen. Plaats het dan in de koelkast. 1 limoen in het midden, en de andere 8 eromheen voor rijkdom. Neem regenwater en kook er limoenschil in.

Gebruik het als amulet om de negatieve energie op te vangen. Leg 3 limoenen in 3 verschillende delen van je huis. Vervang ze als ze zwart beginnen te worden.

Leg 3 limoenen in een glazen schaal op het nachtkastje voor liefde. Mix wat sap met water, stop het in een spuitfles en spray her door het huis heen. Stop wat limoenen in je tas, jas of zakken en haal ze er de volgende ochtend uit als ze droog zijn.

Snij een limoen in 4 delen en vorm een kruis op het bord. Maak een cirkle van korrels of zout om de limoen heen en leg het ‘s nachts onder je bed.

Raak het bord in de ochtend niet aan, maar stop er een plastic zak omheen en gooi het uit huis. Doe dit 3 dagen achter elkaar. Stop 3 limoenen in je tas of bureau terwijl je aan het werk bent. Bekijk de video hieronder:

Over de auteur

Scroll naar boven