Lil’ Kleine heeft zich misdragen op luchthaven: Reiziger klapt uit de school!😱😲

Vandaag de dag horen we nog maar weinig van rapper Lil’ Kleine, ook wordt er nauwelijks nog iets over hem geschreven.

We kunnen denk ik wel concluderen dat hij zijn beste tijd wel heeft gehad in ons landje, dit daar Nederland hem min of meer uitkotst.

Zijn relatie met Jaimie Vaes is definitief voorbij en de kans dat ze ooit weer bij elkaar gaan komen is eigenlijk wel nihil te noemen.

Vorig jaar kwam de rapper al negatief in het nieuws vanwege een inc!dent op Ibiza. Naar verluidt zou hij zijn toenmalige vriendin destijds hebben geslagen met een fles op haar hoofd.

Na die verhalen lieten Lil’ Kleine en Jaimie van zich horen in een videoboodschap, het duo gaf aan dat er geen sprake was geweest van fysiek gewe&ld.

Ondanks het feit dat ze ontkenden, waren er maar weinig mensen die hun verhaal geloofden. Vooral het gezicht van Jaimie sprak boekdelen in de videoboodschap.

De rapper heeft zich nu weer de woede op de hals gehaald. Op een luchthaven is hij op camera gezet terwijl hij langs een rij liep en mensen aan de kant duwde.

Lil Kleine is momenteel voornamelijk in het buitenland te vinden om daar op te treden voor Nederlandse toeristen.

Het is algemeen bekend dat het chaos is op veel luchthavens, niet alleen in Nederland maar ook in andere landen.

Vakantiegangers moeten vaak lang in de rij staan en ook Lil’ Kleine had zich nu in de rij moeten aansluiten. Meneer had daar blijkbaar alleen geen zin in.

Een reiziger besloot de rapper te filmen en de beelden naar Juicechannel te sturen: “Lil Kleine is nu onderweg naar Amsterdam, hij duwde iedereen opzij. Het is hier chaos, hij riep “sorry sorry” en liep vol naar voor.’

Over de auteur

Scroll naar boven