Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Kijkers zagen in de recente aflevering van ‘Winter Vol Liefde’ hoe Benjamin Joshua naar huis stuurde.

Hoewel Joshua al het gevoel had dat zijn tijd op de Belalp ten einde liep, was hij toch verrast dat Benjamin daadwerkelijk een punt achter hun gezamenlijke avontuur zette.

Op sociale media krijgt Joshua veel kritiek, maar hij lijkt zich daar weinig van aan te trekken.


In zijn Instagram Story deelde hij eerder deze week een reactie van een volger die zei: “Ik vind Joshua eigenlijk wel een leuke gast! Ondernemend, enthousiast en vrolijk.”


Joshua reageerde opgewekt op deze feedback, met de woorden: “Ik houd gewoon van lachen. Sorry voor de mensen die dit niet kunnen waarderen, maar ga er niet mee stoppen. Lachen is gezond.”


In de aflevering van maandag heeft Joshua afscheid genomen van de Belalp en is hij inmiddels terug in Amsterdam, dus zal hij niet meer te zien zijn in ‘Winter Vol Liefde’.


Voordat hij vertrok, uitte Benjamin nog stevige kritiek op Joshua: “Je bent heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar ook een beetje manipulatief.”


“Dat vind ik geen fijne eigenschap aan jou,” zei Benjamin, terwijl hij zijn teleurstelling uitte.


Uiteindelijk ontdekte Benjamin dat Joshua toch niet de juiste match voor hem was vanwege hun te grote verschillen. Als een spoiler alert voor het einde van het programma kunnen we zeggen dat Benjamin een bewogen reis heeft doorgemaakt.


Benjamin dacht aanvankelijk dat Joshua een goede match was, maar al snel bleek dat er geen klik was. Ook met de andere kandidaten vond hij geen liefde, waardoor hij alleen achterbleef in Zwitserland.

Nu het liefdesavontuur voorbij is, voelt Benjamin zich opgelucht. Hij vertelde aan zijn vriendin Anna, “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie“.

“Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopigBenjamin heeft veel geleerd over wat hij zoekt in het leven en relaties door zijn deelname aan ‘Winter Vol Liefde’, en hij is nu klaar om verder te gaan in het leven als single man.

Scroll naar boven