Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

Een 25-jarige model genaamd Cherry uit Seattle heeft een unieke methode gevonden om duizenden euro’s te verdienen: door haar lichaamshaar te laten groeien, een keuze die tegen de norm ingaat.


Ze deelt haar opmerkelijke verhaal over haar beslissing om de traditionele 9-tot-5 baan achter zich te laten en ontdekte dat er een specifieke vraag was naar ‘harige’ meisjes op platforms zoals OnlyFans.


Ondanks haar bachelordiploma in bedrijfskunde, die haar op weg leekCherry’s carrière kreeg een andere wending toen ze haar conventioneel kantoorleven achter zich liet.

Naast het verkopen van kunst en het oppassen op honden, startte ze ook een account op het populaire OnlyFans.

Ze ontdekte al snel dat natuurlijk lichaamshaar een populaire niche was op dit platform. In een interview met Daily Star deelt Cherry hoe lucratief deze keuze is gebleken.

Cherry legt uit: “Mijn lichaamshaar groeit nu al zes maanden. Een fan bood me 4.000 euro om me te scheren, maar iemand anders betaalde me 6.000 euro om dat juist niet te doen. Het hoogste bod won.”

Met deze unieke benadering verdient ze naar schatting 20.000 euro per maand. Haar fans steunen haar volop en waarderen de maandelijkse updates van haar natuurlijke haargroei.

“`html


Deel van haar verhaal is dit amusante detail: “Ik krijg soms 20 euro aangeboden om een scheerapparaat te kopen, wat ik eigenlijk best grappig vind.”


Hoewel Cherry 6.000 euro kreeg aangeboden om haar lichaamshaar te behouden, sluit ze een eventuele toekomstige verandering niet uit.


“Als iemand me aanzienlijk veel geld biedt, zou ik erover nadenken.”

“`Ze zegt dat ze haar lichaamshaar wil verwijderen.”

Op dit moment voelt ze zich comfortabel bij haar keuze en ze vindt haar natuurlijke staat mooi. Cherry benadrukt het belang van zelfacceptatie en natuurlijke schoonheid:

“Ik omarm mijn natuurlijke nagels, wimpers, en haar. Waarom zou mijn lichaamshaar anders zijn?” Ze respecteert ook de persoonlijke keuze van anderen om zich wel of niet te scheren.

Met haar uitzonderlijke ervaring is Cherry een boeiend voorbeeld van iemand die door conventies te trotseren en zich te richten op een niche, succes bereikt heeft. Ze bewijst daarmee dat er vraag is naar diversiteit en authenticiteit in de wereld van schoonheid.

Een bericht gedeeld door Ittybittycherry (@ittybittyhairycherry)

Scroll naar boven