Paul de Leeuw kampt met groot schaamtegevoel: ‘dat zijn de moeilijkste dagen’😥🙏(3 minuten lezen)

Paul de Leeuw kampt met groot schaamtegevoel: ‘dat zijn de moeilijkste dagen’😥🙏(3 minuten lezen)

9 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

In de podcast ‘Darmstad FM’ van Tina de Bruin Heeft Paul de Leeuw een toch wel bizarre onthulling gedaan.

Paul bekent namelijk dat hij last heeft van eetschaamte. ,,Alles wat in mijn mond komt, dan denk ik toch vaak: Dat had er niet in gehoeven.”

Veel mensen kampen wel eens met schaamte, dat is ook vrij normaal. Over het algemeen heeft Paul weinig last daarvan. Echter als het om eten gaat heeft hij wel last van schaamte.

Behalve als het op eten aankomt. ,,Je kan wel zeggen dat ik een eetschaamte heb”, onthult Paul. ,,Ik kan genoeg voorbeelden noemen.

Gisteren was ik alleen, dat zijn de moeilijkste dagen want dan kun je alles eten wat je wil.” Tevens heeft hij op de momenten dat hij alleen is een ‘guilty pleasure’.

De grappenmaker en vader van twee zonen drinkt namelijk heel graag wodka-jus d’orange op de momenten dat hij alleen is.

,,Dat heb ik gister niet gehaald, maar dan zie je weer wat anders dan lekker is”, vertelt hij verder. Hij bekent dat dat niet zijn enige ‘guilty pleasure’ is.

Aardappelen met gestrooide kaas er over heen, is ook een dingetje. ,,Dan zit ik lekker alleen aardappelen met kaas te eten. Maar dan heb ik uiteindelijk de helft op en hoef ik niet meer.”

Vervolgens gooit Paul alles wat hij niet opeet in de prullenbak, hier schaamt hij zich voor. ,,Dat is dan een vorm van schaamte, dat ik gewoon niet iets in die koelkast kan laten staan.”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Frans Bauer staat voor extreem lastige keuze: ‘asjeblieft niet’
Share on Facebook Share on WhatsApp