Ramen lappen als een pro, dat doe je zo.(1 minuut lezen)

Ramen lappen als een pro, dat doe je zo.(1 minuut lezen)

15 september 2021 Uit Door Media Feitjes

Om goed te beginnen is het aan te raden dat je de juiste spullen hebt zoals een schoonmaakdoek, een zweem en een trekker. Ook handig om te hebben: een grote handdoek voor op de vloer om zo een waterballet te voorkomen.

Spinnenwebben weg

Voordat je begint alle stof en viezigheid weghalen, dit kun je het beste doen met een zachte doek. Mocht je spinnenwebben tegenkomen, haal die ook weg.

Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes werken best!

Mijn ervaring is dat voor het perfecte resultaat je het beste een lauw sopje met een beetje ammoniak kunt aanmengen met citroensap, azijn of een kneepje afwasmiddel. Ook zweren sommigen bij een kloddertje groene zeep of een paar doorgesneden uien in de emmer.

Geen strepen

Maak draaiende bewegingen met de spons op het raam waarbij je bovenstaand mengsel aanbrengt. Veeg dan met de trekker van links naar rechts in horizontale banen het vocht weer van het raam. Belangrijk is om tussendoor de trekker droog te maken met de microvezeldoek of een oude theedoek. Hierdoor kunnen er geen druppels water over je raam zakken – die lelijke strepen veroorzaken.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Bryan helemaal van slag na zijn bezoek aan de h*l: ‘Ik zag hem gewoon branden’