Kroonprinses Amalia scoort wederom geen punten met deze actie!😲😫

Onze kroonprinses Amalia is uiteraard ontzettend blij met haar grachtenpand in onze hoofdstad, echter lijkt de buurt nú alweer klaar te zijn met de prinses.

Amalia heeft met een onschuldige actie namelijk voor een hoop ergernissen gezorgd onder haar buurtgenoten.

Op de momenten dat de kroonprinses op pad is geweest met haar fiets, parkeert ze deze bij terugkomst bij haar woning.

Buren ergeren zich daar kapot aan, puur vanwege het feit dat het niet toegestaan is om daar fietsen te parkeren. Dit omdat minder valide mensen en ouderen er dan niet makkelijk meer langs kunnen.

Weekblad Weekend heeft foto’s geplaatst waarop te zien is hoe de kroonprinses en haar huisgenoten hun fietsen op de stoep tegen de trap van hun huis hebben geparkeerd.

Op de fietsen zijn stickers geplakt, deze vallen goed op door de tekst en de rood witte kleur. Op de sticker staat: ‘Foei! Ik mag hier niet staan. Ik blokkeer de stoep’.

De stickers worden volgens het weekblad door een belangenvereniging voor bewoners van Amsterdam, die alle fietsen op de stoep zat waren.

De kans is toch wel groot dat prinses Amalia hier niet van op de hoogte was. Mocht ze dit vaker doen dat zal het slot doorgeknipt worden. De gemeente zal dan de fiets verwijderen.

Scroll naar boven