Wat is er aan de hand tussen koning Willem-Alexander en broertje Constantijn?😮🤔

Al een geruime tijd gaat er het verhaal door de gangen dat het niet helemaal lekker botert tussen Willem-Alexander en Constantijn.

De scheiding tussen het koninklijk gezin wordt nu helemaal duidelijk aangezien prinses Amalia op Prinsjesdag niet bij haar oom Constantijn en tante Laurentien gaat zitten.

Alle spotlights zullen op Prinsjesdag weer op het koninklijk paar maar ook op kroonprinses Amalia gericht zijn.

In de afgelopen periode zijn de oude prinsessentronen gerestaureerd en uiteraard is één ervan bestemd voor onze kroonprinses Amalia.

Weekblad Weekend komt met het bericht dat Amalia niet, zoals gebruikelijk toen Beatrix koningin was, met de andere leden van het Koninklijk Huis naast het podium zitten.

Koningin Beatrix zat na het verlies van prins Claus alleen op het podium. Willem-Alexander, Máxima, Constantijn, Laurentien, Pieter en Margriet zaten in de zaal.

Het zou niet meer dan logisch zijn dat kroonprinses Amalia bij Constantijn en Laurentien gaat zitten. Amalia krijgt nu dus een plekje op het podium.

Volgens het weekblad maakt deze keuze de scheiding tussen het koninklijk gezin en Constantijn en Laurentien pijnlijk duidelijk.

Naar verluidt zouden de oom en tante van prinses Amalia meer werkzaamheden willen uitvoeren voor het koningshuis, maar zou dit worden tegen gehouden door het koninklijk paar.

Over de auteur

Scroll naar boven