Handig: Drie tips om je koffer niet kwijt te raken op Schiphol.

Vlieg je vanaf Schiphol binnenkort? Houd dan rekening met een hoop chaos op het vliegveld. Koffers en andere handbagage die niet aankomen op hun bestemming. Een enorme chaos dus. Deze tips helpen je om de chaos te omzeilen en met een goed gevoel het vliegtuig in te stappen.

Handbagage
Ga je niet lang op vakantie? Neem dan alleen handbagage mee. Zo weet je zeker dat je spullen niet kwijtraakt. Het gaat nu mis met de ruimbagage op grote vliegvelden zoals Schiphol. Door personeelstekorten is de bagage afhandeling erg traag.

Nadenken over wat je meeneemt
Wil je toch meer spullen mee dan wat er in de handbagage kwijt kan? Trek dan meerdere kleding over elkaar heen of een jas met meerdere grote zakken. Daar kun je extra spullen in kwijt. Shampoo, make up en douchegel kun je ook vaak op jouw vakantiebestemming kopen, dus laat ze achterwege. In de hotels staan er mini flesjes shampoo en douchegels in de badkamer, alsmede handdoeken, slippers en kamerjassen.

Opvallende koffer
Kies je toch om ruimbagage mee te nemen? Kies dan voor een opvallend koffer, liefst geen zwarte kleur. Je kunt het sneller herkennen op de bagageband en passagiers kunnen het ook niet per ongeluk meenemen. Stickers erop, een lintje en een stevig adres tag eraan vastmaken. Zo heb je minder kans dat jouw koffer zoekraakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven