Britt Dekker maakt gesprek ongemakkelijk en zorgt voor knalrode oortjes!😱🤣

Dinsdagavond was de 33-jarige Britt Dekker te zien op de televisie en bezorgde ze talkshowhost Renze Klamer rode oortjes door hem in verlegenheid te brengen.

De blondine liet namelijk weten dat haar geliefde paard George in het dekseizoen zit. ”Hij wil alles dekken!” aldus Britt.

Britt sprak met trots over haar nieuwe paardenfilm. Paard George speelt een rol in deze film , echter niet zo’n grote rol als dat ze hoopte.

“Nee, George denkt alleen maar aan dekken op dit moment. Ja, het is een dekhengst, hij zit in het dekseizoen, dus elk object is een potentieel…” aldus Britt.

Renze vraagt haar vervolgens hoe lang een dekseizoen duurt. “Nou, het dekseizoen is van februari tot augustus en dan dekken ze om de dag. Lekker de druk eraf.”

Dat het dekseizoen zo lang duurt had Renze niet verwacht. “En dan heb je eigenlijk verder niks aan dat paard?” Britt zorgt vervolgens voor rode oren.

“Jawel, want jij kan toch ook én dekken én werken tegelijk?” Renze kijkt gast Britt ongemakkelijk aan en zegt vervolgens: “Niet tegelijk, Britt. Niet tegelijk.”

“Maar je kunt het wel combineren op een dag en ik moet zeggen”, legt Britt dan uit. “George zit wel gewoon in de film. Maar hij heeft ook collega’s.”

Over de auteur

Scroll naar boven