Kleuter zet 8 uur lang vliegtuig op zijn kop! Hoe zou jij reageren in deze bizarre situatie?😱😲

Wanneer we het vliegtuig instappen is het altijd maar de vraag wie je naaste buren worden. Met kleine kinderen aan boord is het altijd een verrassing wat je staat te wachten.

De passagiers van deze vlucht beleefden dankzij deze 3-jarige jongen een reis die ze niet meer snel zullen vergeten. De vlucht veranderde in een nachtmerrie.

Shane Townley besloot fragmenten van zijn vlucht van Duitsland naar New Jersey op beeld vast te leggen. Miljoenen mensen beken zijn video en er kwamen dan ook veel reacties op.

Op de beelden is te zien hoe een kleuter over de vliegtuigstoelen klimt, rent en schreeuwt. Helaas was dit niet een momentopname, het duurde maar liefst acht uur.

Shane Townley en veel internetgebruikers hebben geen goed woord over voor hetgeen het jochie deed aan boord.

De moeder van de kleuter kreeg haar zoon ook niet onder controle, meerdere keren vroeg zij haar zoontje vriendelijk om te kalmeren.

De vrouw vroeg zelfs aan een stewardess om de wifi aan te zetten, dit in de hoop dat haar zoontje dan rustiger zou worden als hij op zijn tablet kon.

De tablet hield het mannetje maar heel even rustig. Helaas ging hij weer verder met klieren en vele passagiers konden er dan ook niet meer tegen e bedekten hun oren.

Online reageren veel mensen op de video. Sommigen zeggen dat dit gedrag komt door het feit dat kinderen vandaag de dag veel te lang op hun tablet zitten.

Een dame, Nama Winston, had kritiek op de persoon die besloot te filmen in het vliegtuig. Op de blog MamaM!a legt ze uit dat hij een gebrek aan empathie toont.

Volgens haar had de situatie anders kunnen lopen als mensen de moeder zouden helpen of de jongen probeerde bezig te houden.

Volgens The Daily Mail zou het jongetje een niet nader benoemde aandoening hebben, en wellicht daarom dit gedrag vertonen.

De luchtvaartmaatschappij liet in een verklaring weten dat de crew haar uiterste best had gedaan om zowel de moeder van het jochie en alle andere passagiers te helpen.

Scroll naar boven