Gaat tweede kindje voor André en Monique waarheid worden? Deze foto’s zeggen genoeg!😱😲

Samen met André Hazes heeft Monique Westenberg één zoontje. Een broertje of zusje voor Dré in de nabije toekomst zou weleens waarheid kunnen gaan worden.

Afgelopen vrijdag plaatste Monique foto’s op Instagram van haar nichtje. Tante Monique mocht een dagje oppassen op haar nichtje Ché Marcella Marie, het jongste dochtertje van broer Mathieu.

“Ik was even vergeten hoe lekker dit is. En dat je eigenlijk niks anders wil dan de hele dag zo zitten. Geen tijd voor mezelf nemen om te eten en op te maken. Gewoon alleen maar dit”, schrijft Monique.

Yvonne Coldeweijer denkt dat er meer gaande is. “Dit is om ons voor te bereiden, want Monique wil graag weer zwanger worden”, zegt Yvonne Coldeweijer.

“Zou me niks verbazen als zij en André het al aan het proberen zijn, want de meid heeft haast”, aldus Yvonne Coldeweijer.

De volkszanger en de blondine leken het erg gezellig te hebben in Amerika, echter lijkt de band tussen hun weer bekoeld.

Naar verluidt zou Monique stiekem de paparazzi hebben ingelicht over hun verblijfsplaats destijds in Amerika. 

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer komt nu met het bericht dat André wil dat Monique per direct stopt met de boycot van zijn moeder Rachel.

Over de auteur

Scroll naar boven