Kijkers Massa is Kassa voelen zich in de maling genomen: Nicol praat haar mond voorbij!😱😲(5 minuten lezen)

Kijkers Massa is Kassa voelen zich in de maling genomen: Nicol praat haar mond voorbij!😱😲(5 minuten lezen)

6 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Op het platform TikTok heeft Nicol Kremers haar mond voorbij gepraat. Nicol laat weten dat zij en Peter Gillis al sinds september uit elkaar zijn.

Al maandenlang gingen er geruchten door de wandelgangen over een breuk tussen Peter en Nicol, nog niet z lang geleden bevestigde Peter de breuk.

Een bron liet onlangs aan juicekanaal Realityfbi weten dat het koppel al sinds september uit elkaar is, echter moest dat stil blijven in verband met Massa is Kassa.

,,Ben je pas single?”, vraagt een TikTok-volger aan Nicol. ,,Nee ik ben niet pas single. Ik ben al single vanaf begin september”, antwoordt Nicol op TikTok.

De twee waren tijdens de opnames van Massa is Kassa al uit elkaar en de kijkers voelen zich dan ook behoorlijk in de maling genomen.

,,Dus de opnames voor de kerstuitzending hebben ze mooi achterbaks gedaan naar de kijker toe”, schrijft een kijker in gesprek met Realityfbi. ,,Zodat het erop leek dat ze nog samen waren.”

Nicol Kremers wordt sinds haar breuk met Peter Gillis aan meerdere mannen gelinkt. Zo zou ze het leuk hebben met barbier Mike, maar ook met Michael van der Plas.

Michael laat nu weten dat Nicol tijdens haar relatie met Peter al contact met hem had. ,,Ik kreeg haar 06-nummer en we hebben geregeld gebeld. Ze wilde graag afspreken.”

Het is inmiddels wel duidelijk dat Nicol goed kan opschieten met Mike, samen gaan ze vaak live op TikTok en naar verluidt zouden ze al samenwonen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Wendy van Hout heeft het moeilijk: ‘Ik wil niet als een Nicol worden weggezet’

Maar Mike is niet de enige in wie Kremers interesse heeft. Michael lekte onlangs al een WhatsApp gesprek die hij voerde met Nicol.

,,Wanneer gaan we samen daten dan lekkerding?”, zo schreef Nicol in het gesprek. Dat gesprek vond plaats op 28 januari, ná de breuk met Peter.

Echter laat Michael nu weten dat hij en Nicol al contact met elkaar hadden, toen zij nog gewoon een relatie had met Peter.

,,Na een paar berichten op TikTok vroeg ze of we verder konden praten over Snapchat, daar verdwijnen de berichten weer”, onthult Michael in gesprek met weekblad Privé.

,,Nicol had het erover dat ze in Spanje was wegens familieomstandigheden. Ik vroeg of ze nog een relatie met Peter had, daar draaide ze eigenlijk omheen.”

Michael kreeg op een gegeven moment haar telefoonnummer. ,,We hebben geregeld gebeld. Ze wilde graag een keer afspreken.

Dat is uiteindelijk nooit gebeurd omdat ik de boot heb afgehouden”, aldus Michael. Van der Plas heeft het namelijk gezellig met Charel, de ex partner van barbier Mike.

Charel laat weten dat zij zich bedrogen voelt, dit omdat zij voor Nicol is ingeruild. ,,Van de ene dag op de andere ben ik door Mike aan de kant gezet”, vertelt Charel in Privé.

Mike heeft volgens Charel alleen maar interesse in Nicol omdat hij zo hoopt bekend te worden. ,,Hij doet dit echt voor bekendheid.”