Kersverse vrouw van Guus Meeuwis intiem gespot met deze volkszanger!🤔😲

Een maand geleden gaven Guus Meeuwis en zijn grote liefde Manon Meijers elkaar eindelijk het jawoord. In 2019 vroeg Guus haar ten huwelijk.

Guus en Manon zijn op een ‘geheim plekje’ ergens in Portugal getrouwd. Doordat de locatie geheim was, kon het stel trouwen zonder aanwezigheid van de pers.

Online werd er wel een huwelijksvideo gedeeld en hierin is te zien hoe Robbert ten Brink zijn woordje deed op het huwelijk.

Op de achtergrond van de huwelijksvideo is het lied ‘JA’, dat gelanceerd is ter ere van het huwelijk. Inmiddels is het stel nu een maand getrouwd.

Op Instagram heeft Manon een foto geplaatst waar de wenkbrauwen van Chantal Janzen begonnen te fronsen.

Chantal dacht namelijk dat Manon niet met haar kersverse man maar met volkszanger André Hazes jr. op de foto stond.

Chantal schrijft: “Ik dacht even dat rechts André Hazes jr. was en was even in totale verwarring. En paniek!” De verwarring komt natuurlijk door de spuuglelijke naamkettinkjes.

André en zijn wisselende vriendinnen droegen namelijk ook altijd zulke naamkettingen. Op het kiekje is in ieder geval een gelukkige Guus en Manon te zien.

Het koppel is te zien met gigantische naamkettingen om hun hals. De kettingen zijn belegd met honderden (nep)diamanten. 

Manon schrijft bij het kiekje: “Eén maand getrouwd = diamant, toch?” Guus en Manon moeten echter nog negenenvijftig jaar en elf maanden wachten op hun diamanten huwelijk.

Over de auteur

Scroll naar boven