Wordt het Simon Keizer te heet onder de voeten: Koffers gepakt om te emigreren!😱😲

De Volendammers gaan weer los op de jaarlijkse kermis, echter zal Simon Keizer er dit jaar niet bij aanwezig zijn.

De zanger heeft de koffers ingepakt voor een vakantie op Ibiza, hij heeft hier nog niet zo heel erg lang geleden een woning gekocht.

Niemand in Volendam wil de kermis missen maar Simon heeft er toch voor gekozen om zijn gezicht niet te laten zien.

Als we de geruchten mogen geloven heeft de zanger grootste plannen en de kans zit er in dat hij en zijn gezin gaan emigreren.

Het is onduidelijk waar de nieuwe woning van de zanger staat op Ibiza, echter deelde het gezin eerder foto’s op Instagram in de buurt van de stad Sant Antoni de Portmany.

Juicechannel laat weten dat de zanger de woning niet zomaar heeft gekocht en dat daar dus een reden achter zit.

,,Hij is van plan om na het Nick en Simon verhaal te gaan verhuizen met zijn gezin naar het eiland”, meldt het kanaal op Instagram.

Tot op de dag van vandaag verschijnen er steeds meer verhalen over de zanger online, naar verluidt gaat hij al jaren vreemd.

Op Ibiza zal het gezin in ieder geval geen last meer hebben van de wilde verhalen die in ons landje door de wandelgangen gaan.

Onlangs deed een vermeende minnares van Simon nog een boekje open en de kans is natuurlijk groot dat Annemarie Keizer dat verhaal ook heeft gelezen.

Volgens Juicechannel is Annemarie op de hoogte dat haar man vreemdgaat. ,,Wel gaat dit over de periode voordat ze kinderen hadden.

Volgens de bron liep de relatie tussen de twee op dat moment niet zo lekker en leefde ze veel langs elkaar heen. Annemarie is dus achter het chatten met andere dames gekomen en heeft Simon uiteindelijk vergeven”, aldus het kanaal.

,,Waarschijnlijk heeft ze Simon daar dit keer ook voor vergeven en hoopt ze volgend jaar rustig te gaan wonen op Ibiza.”

Scroll naar boven