Yvonne Coldeweijer heeft Simon Keizer betrapt: ‘Die sleur ik straks mee naar mijn mancave’😲😱

Nick Schilder en Simon Keizer waren te gast bij Eva Jinek aan tafel en deden het grote interview waar heel Nederland nieuwsgierig naar was.

Veel landgenoten zaten dan ook voor de buis en er vielen dan ook een aantal dingen op. Voor veel mensen is het duidelijk dat er wel degelijk iets speelt tussen de heren.

Het merendeel van het volk zet vraagtekens bij het verhaal van de zangers en hebben het idee dat Eva Jinek er ook weinig van gelooft.

Ene Flint schrijft op Twitter: “In alles straalt Eva Jinek uit dat ze van dit hele verhaal van Nick & Simon geen reet gelooft.

Uiteraard heeft roddelkoningin Yvonne Coldeweijer ook naar het interview gekeken en laat zij weten wat ze er van vond. “Deze gasten zijn echt prof. in media.

Wauw wat heb ik gekeken naar leugens. Zo goed en autenthiek verpakt. Wauw, chapeau. Want ik geloof geen ene bal van dit hele verhaal want ze komen zó leuk over.

Het mag duidelijk zijn dat Yvonne Coldeweijer niet in het verhaal van het voormalig zangduo trapt. Op haar kanaal gaat ze dan ook goed los. 

De roddelkoningin vervolgt: “Wanneer ze praten en antwoord geven op de vragen dan denk je ‘nothing on the hand’. Maar wanneer de één praat en je kijkt naar de ander, dat is niet normaal.

Dat is een non verbale communicatie, daar krij ik helemaal de rillingen van. Vooral Nic, zoveel spanning in zijn gezicht. Maar Simon had het ook hoor.

Het leek er dan ook erg sterk op dat de mannen niet naar elkaar luisteren tijdens het interview. Hun gezichten spraken dan ook boekdelen.

Coldeweijer heeft goed naar de beelden gekeken en heeft Nick ook nog eens betrapt op afglijdende gedachtes terwijl hij het publiek in zit te staren.

Scroll naar boven