Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Veel weggebruikers ergeren zich regelmatig aan wielrenners die de verkeersregels aan hun laars lappen.

Wielrenners hebben vaak geen goede reputatie als het aankomt op het naleven van verkeersregels.

Online zijn al diverse video’s opgedoken waarin te zien is dat veel wielrenners van mening zijn dat zij altijd voorrang hebben op de weg.

Overal ter wereld zijn er situaties waarin de spanningen tussen wielrenners en overige weggebruikers hoog oplopen, inclusief in ons land. Een vreemde situatie deed zich voor in Arizona, Verenigde Staten. Hier weigerde de bestuurder van een camper te wijken voor een groep wielrenners en reed hen vervolgens van de weg.

Het hele incident is vastgelegd op camera. Op de beelden is te zien hoe een groep wielrenners langs het prachtige Lake Mary Road fietst. De

De meeste wielrenners houden zich keurig aan het fietspad.

Tijdens een prachtige rit werd de groep echter bruut verstoord door de bestuurder van een camper.

Op hoge snelheid naderde een camper de groep wielrenners van achteren, waarna de bestuurder met volle snelheid tegen een van hen aanreed.

De klap was behoorlijk hard en de wielrenner werd van de weg geslingerd, waarbij hij zijn gezelschap achterliet.

De val van de camper resulteerde in ernstige verwondingen voor maar liefst zeven wielrenners, waaronder botbreuken, rug- en hoofdletsel.

Het is nog onduidelijk of de bestuurder van de camper, die verantwoordelijk is voor deze tragedie, inmiddels is opgespoord. Hieronder kun je de beelden bekijken:

Scroll naar boven