Katja komt niet uit haar woorden bij Jinek: ‘Vanaf het terras zo de studio ingerold?’😲🤔

Katja Schuurman was tafelgast bij de talkshow Jinek en men had het idee dat ze daar niet nuchter zat. ,,Vanaf het terras zo de studio ingerold?”

Aan tafel werd er gesproken over de kritiek die zij kreeg op haar fotoshoot in Zanzibar. Velen vonden naast de setting ook de locatie geen juiste keuze.

Katja vloog helemaal naar Zanzibar voor een foto waarop zij te zien is met sandalen, op de achtergrond zijn twee kindjes zonder schoeisel te zien.

Op twitter noemt men het hypocriet, echter herkent Katja zich niet in de kritiek. ,,Tegenwoordig is er over heel veel dingen snel ophef. Je doet het snel niet goed.”

,,De intentie achter deze foto was vanzelfsprekend niet om te laten zien: kijk, wij lopen hier met schoenen en jullie zielige… Dat was natuurlijk niet wat we wilden uitstralen.”

Katja kwam ietwat gepikeerd over en tevens leek het erop dat ze een beetje in de war was. Haar woorden kwamen er moeizaam uit.

Er bestaat het vermoeden dat ze wat alcoholische drankjes had genuttigd alvorens ze de studio in ging. ,,Vanaf het terras zo de studio ingerold?”, schrijft Yvonne Coldeweijer in haar Stories.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven