Het 2000km avontuur: De thuisreis van een vastberaden kat.

Automatische concepten

De verbinding tussen een huisdier en zijn eigenaar kan onverklaarbaar sterk zijn, zoals bewezen door Luna, een avontuurlijke Siamese kat uit Santa Monica, Californië. Toen de familie Johnson op vakantie ging, vertrouwden ze Luna toe aan een vriend 200 kilometer verderop in San Diego. Maar Luna had andere plannen.

Na slechts een paar dagen bij de vriend verdween Luna. De Johnsons waren ontroostbaar, denkend dat ze hun geliefde huisdier voorgoed kwijt waren. Maar twee maanden later kregen ze een verrassend telefoontje van een dierenasiel in Santa Monica. Luna was daar binnengebracht.

Blijkbaar had deze vastberaden kat de gevaarlijke reis van San Diego naar Santa Monica helemaal alleen afgelegd, over drukke wegen en door uitgestrekte steden, om weer thuis te komen. De medewerkers van het asiel waren verbaasd door haar ongelooflijke navigatievermogen en uithoudingsvermogen.

Luna’s wonderbaarlijke reis naar huis is een krachtige herinnering aan de onbreekbare band tussen huisdieren en hun eigenaren en de lengtes die ze zullen gaan om herenigd te worden met hun geliefden.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven