Oeps! Monique Westenberg gaat verhaal halen bij Sarah van Soelen.😲😫

Monique Westenberg was dolgelukkig nadat zij ten huwelijk was gevraagd door André Hazes. De voorbereidingen voor het huwelijk waren al in gang gezet, echter ging het sprookje niet door en eindigde hun relatie.

Al snel nadat de zanger zijn gezin verliet, kwam de naam van Sarah van Soelen voorbij, de zanger trok in bij haar en haar ouders en niet heel veel later kwam de bevestiging dat hij een relatie had met Sarah.

Het blijkt dat Monique de zanger al een jaar daarvoor betrapt had. Zij had namelijk een telefoon van hem gevonden waarmee er berichtjes werden gestuurd naar Sarah. Dit zou in dat geval zelfs nog vóór Bridget moeten zijn.

Sarah en de zanger zouden elkaar ook regelmatig gezien hebben, namelijk in de sportschool waar Hazes plots iedere dag naar toe ging. Monique kwam er achter maar haar liefde was te groot en dus kon ze het hem vergeven.

Toch schijnt het dat Monique destijds verhaal is gaan halen bij Sarah, die in die periode werkte bij een café genaamd In The City in Rotterdam.

Naar verluidt zou Monique daar behoorlijk wat stampij hebben gemaakt en moest er iemand tussen de twee schreeuwende vrouwen komen om de ruzie te stoppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven