Bizarre video opgedoken van regisseur The Voice en kandidate!😲🤔(Beelden)

Momenteel gaat er een video rond van regisseur Martijn Nieman en een kandidate. In de video is te zien dat Martijn de ene na de andere compliment geeft.

Zoals een ieder inmiddels wel weet heeft Martijn een prominente rol bij het verhaal rondom The Voice of Holland.

In de reportage van BOOS vertelde Tim Hofman dat er maar liefst vijftien meldingen binnen waren gekomen over de regisseur.

Martijn kwam uiteindelijk met een reactie en liet weten dat hij zich van geen kwaad bewust is. ,,Het grappige is dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond.

Dan kreeg je complimenten over hoe goed je in je vak was. En nu, zeker als er wat jongere mensen rondlopen, hoor je: o, die gaat zeker met ze naar bed. Zo onrechtvaardig. Echt. Ik kan er gewoon niet bij.”

RealityFbi laat in Instagram Stories een video zien van Martijn die volop complimentjes aan het geven is aan een kandidate.

De beelden komen vermoedelijk uit een vlog van de kandidate zelf. Voordat ze het podium opgaat, neemt ze de video met Martijn op.

,,Heb je er vertrouwen in?”, vraagt de kandidate aan Martijn. ,,Ja, echt wel”, zegt hij overtuigd terwijl hij dichtbij haar staat. ,,Ze is én talentvol, én ze is hartstikke knap!”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven