Klap in het gezicht van Johnny de Mol: ‘Niet verwacht en zeker niet gehoopt’😥😌(4 minuten lezen)

Klap in het gezicht van Johnny de Mol: ‘Niet verwacht en zeker niet gehoopt’😥😌(4 minuten lezen)

11 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Vrijdagavond hebben Johnny de Mol en zijn tafelgasten van HLF8 aan het begin van de uitzending gereageerd op het nieuws dat de talkshow stopt.

Het programma verdwijnt begin volgende maand van de buis en tafelgast Heleen van Royen bracht het stoppen van HLF8 meteen ter sprake.

Het nieuws heeft er op de redactie flink ingehakt. “Dit hadden wij niet verwacht en zeker niet gehoopt”, zei presentator Johnny.

Het was de eerste keer dat de talkshow weer op tv was sinds Talpa donderdagavond bekendmaakte dat HLF8 begin april voor het laatst te zien is.

In de uitzending verteld Johnny dat hij hier uiteraard over gesproken heeft met zijn vader. Naar eigen zeggen spande het er om.

“We zouden eigenlijk doorgaan tot 28 april. Iedereen vond het spannend: gaan we wel of niet door. Gistermiddag ben ik gebeld door Marco Louwerens dat we niet op 28 april stoppen maar al op 7 april.”

Na de uitzending van donderdagavond werd het nieuws over het stoppen verteld aan de redactie en bij de betrokkenen hakte dit er dan ook behoorlijk in.

“Het zijn toch mensen die na 7 april op zoek moeten naar een nieuwe baan, zo simpel is het. (…) Dit hadden wij niet verwacht en zeker niet gehoopt. Ik merkte wel verslagenheid op de redactie, boosheid ook, verdriet.”

Ondanks het feit dat vorig jaar ontzettend turbulent was, liet Johnny in het interview weten dat alles in het verleden in het niet valt bij de ziekte van zijn zus Daniëlle van ’t Schip.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔

Ook voor de rest van de familie de Mol was het een bewogen jaar, dit alles heeft natuurlijk te maken met het schandaal rond The Voice of Holland.

Toch laat Johnny weten dat de ziekte van zijn zus toch wel het ergste was. Zus Daniëlle van ’t Schip heeft namelijk endeldarmknker.

,,Wat er het meest heeft ingehakt, was de ziekte van mijn zus, Daniëlle van ’t Schip. Daarbij valt echt alles in het niet”, zegt Johnny.

,,Ze is heel positief, maar ze is goed ziek. Ik probeer leuke dingen te doen, zoals padellen met mijn zwager John. Maar het is een heel zware tijd en we blijven hopen op een wonder.”