John de Bever maakt gehakt van manager en neef André Hazes met deze uitspraken!😱😲

John de Bever is een goede vriend van André Hazes en hij laat weten dat het beter is als de volkszanger een andere manager gaat zoeken. ,,Djarno is geen echte manager.”

De Bever verbaast zich over de begeleiding die Hazes heeft gehad, in zijn ogen slechte begeleiding. Ook de naaste omgeving begrijpt niet waarom Djarno de signalen niet heeft opgevangen.

Een goede manager moet ten alle tijden kunnen peilen of het wel of niet goed gaat vindt de Bever. ,,Djarno is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens. Maar goed, dat moet ieder voor zich weten”, zegt John in Weekend.

John zelf wordt gemanaged door zijn man Kees en hij had zich geen betere manager kunnen wensen. Hij gunt zijn goede vriend André dan ook zo’n goede manager.

,,Als Kees zijn manager was geweest, was het een stuk minder lastig geweest. Ik denk echt dat hij een goeie zou zijn geweest voor de kleine Hazes. Daar ben ik van overtuigd, hij kan hem goed begeleiden.

Mij ook, ik ben wel een stuk ouder, ik ken die dingen nu wel, maar zelfs ik moet nog gestuurd worden. Maar ja, als Kees het gaat doen, ben ik hem kwijt. Dan wordt het weer moeilijker voor mij.”

,,Ik hoop dat hij eindelijk een keer echt gelukkig wordt. Ik gun het hem van harte”, aldus John. ,,Hazes blijft toch Hazes.

De zoon van, dat komt altijd goed. Er gebeurt veel met die jonge gasten, die moeten omringd worden door goede mensen.”

Ook denkt laat John dat het met de liefde ook goed gaat komen. ,,Monique en hij hebben wel een kind samen, dus ik denk dat het wel goed komt.”

Scroll naar boven