‘Jeroen Rietbergen had een affaire met deze blonde collega tijdens The Voice’😱😲

Het is algemeen bekend dat Jeroen Rietbergen een prominente rol speelt in het schandaal rond The Voice of Holland.

Na de uitzending van Boos pakte hij zijn koffers en vertrok hij naar de Verenigde Staten om daar therapie te volgen in een kliniek.

Inmiddels is hij al weer even terug, echter blijven er verhalen binnen komen over de man die een machtige positie had achter de schermen bij de talentenshow.

Hij mag dan wel uit de schijnwerpers zijn, het verleden haalt hem in. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer brengt namelijk een nieuwtje naar buiten.

,,Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat Vieze Jeroentje en Ilse de Lange tijdens de Voice Kids het met elkaar hebben gedaan”, meldt Coldeweijer op haar Instagram.

Dit is echter niet één keer gebeurd, maar volgens Yvonne… meerdere keren. Tijdens die affaire was Jeroen met Linda en ook Ilse al twintig jaar met haar partner.

Een andere bron klapt ook uit de school. ,,Die vertelt mij dat dit verhaal bij de Voice inderdaad al lang en breed bekend is.

Het kwam bovendrijven tijdens het Voice-schandaal met Vieze Jeroentje”, aldus Coldeweijer. ,,Volgens de spion hebben ze het ook een keer gedaan in de Porsche van Linda.”

Volgens de geruchten zijn Jeroen en Linda inmiddels weer samen, echter laat het management van Linda weten dat dat niet het geval is.

Yvonne Coldeweijer laat weten dat het de twee wel degelijk weer bij elkaar zijn. ,,Sinds Jeroen daar weer thuis bij Linda op de bank zit; wat zou zij hiervan vinden?”

Over de auteur

Scroll naar boven