Japanner gaat als hond door het leven: ‘Mensen zijn het gewoon niet gewend’

Man laat peperduur kostuum van Bordercollie maken om als hond door het leven te gaan!

Van kleins af aan heeft de Japanse Toco al een bijzondere en unieke, maar toch wel vreemde droom gehad: hij wilde altijd al een hond zijn.

Om deze droom werkelijkheid te laten worden, heeft hij recentelijk een kostuum van een bordercollie aangeschaft, dat maar liefst 12.480 dollar kostte.

Toco leeft zich uit door te blaffen en kwispelen, hoewel hij bezorgd is over hoe zijn vrienden hierop zullen reageren.

“`html


 In een interview met de Britse krant Mirror deelde hij zijn zorgen, waarbij hij zei: “Ik spreek er zelden over met mijn vrienden omdat ik bang ben dat ze me raar vinden.”


“Toen ik mijn familie en vrienden vertelde dat ik verder wilde gaan als een dier, keken ze me verbaasd aan en dat heeft me erg gekwetst.”


Zijn fascinatie om een huisdier te zijn, gaat terug tot zijn kindertijd. Hij overpeinst: “Ik vraag me af of het een verlangen is naar”
“`Toco heeft inmiddels diverse vaardigheden ontwikkeld om meer op een hond te lijken. Zo eet hij nep hondenvoer en bootst hij het luie gedrag van een hond na. Soms trekt hij zelfs zijn kostuum aan en gaat hij naar buiten voor een wandeling. Hij zegt: “Mensen kijken dan heel erg vreemd, maar dat vind ik niet erg. Ze zijn het gewoon niet gewend.”

Het kostuum, gecreëerd door Zeppet, is gebruikt voor de transformatie.Het Japanse bedrijf staat bekend om zijn werk in sculpturen en filmmodellen. Het kostte 40 dagen om het kostuum te vervaardigen, deels vanwege de voortdurende verzoeken om verbeteringen van Toco.

Nu het kostuum perfect past, voelt Toco zich helemaal als een hond. Hij vindt veel steun binnen een gemeenschap van mensen die zich ook als huisdieren voordoen. Toco zegt hierover: “Dat doet me goed”.

Scroll naar boven