Jaap Reesema spreekt duidelijke taal: ‘Ga niet moeilijk doen en lopen zeuren’😲🤔(3 minuten lezen)

Jaap Reesema spreekt duidelijke taal: ‘Ga niet moeilijk doen en lopen zeuren’😲🤔(3 minuten lezen)

5 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Op dit moment timmert hij goed aan de weg, met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs.

De zanger is al heel wat jaartjes gelukkig met zijn vrouw Kim Kötter en saampjes hebben zij dan ook drie zonen: Muck, Youp en Ted.

Met drie kleine zonen in huis is er altijd drukte en daarbij werken Kim en Jaap ook nog eens hard. Het combineren van het gezinsleven met hun carrière gaat gelukkig nog altijd goed.

“Iedereen die een kind krijgt, wil ik het volgende aanraden; accepteer zoals het is, ga niet moeilijk doen en ga niet lopen zeuren dat je elk weekend uit wil gaan.

Als je dat snel accepteert, zal je zien dat het gezinsleven ook heel leuk kan zijn”, aldus de hardwerkende Jaap Reesema in Goesting.

Samen met zijn vrouw was Jaap lange tijd te horen in hun podcast ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, echter besloten ze uiteindelijk wegens tijdgebrek toch de stekker er uit te halen.

Zowel Jaap als zijn vrouw Kim werken ontzettend hard en hierdoor verdienen zij dan ook goed hun brood, het stel heeft niets te klagen.

“We hebben het hartstikke goed. We hebben net een nieuw huis gekocht en daar hebben we enorm veel geld in gestopt.

Maar het is wel een goeie investering. Op financieel vlak hebben wij niet te klagen, maar we weten natuurlijk nooit wanneer het succes stopt. Morgen kan alles anders zijn.”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲
Share on Facebook Share on WhatsApp