Inval FIOD bij Peter Gillis heeft enorme impact: ‘Dat ding nooit met één vinger aangeraakt’😱😲

Op de buis zien we altijd een goedlachse Peter Gillis, maar ook hij heeft regelmatig te maken met kopzorgen. In gesprek met weekblad Prive kijkt hij terug naar een bepaald moment.

,,Drie jaar geleden had ik een inval van de FIOD, dat heeft wel wat met mij gedaan.” Op televisie zien we vrijwel nooit zijn andere kant.

,,Op televisie ben ik voornamelijk de vrolijke man, maar ik heb ook momenten dat de stress mijn stemming bepaald”, aldus Peter in weekblad Privé.

,,Je moet eens weten met wat voor problemen je soms te maken krijgt met vijfhonderd mensen in dienst.” De multimiljonair blikt terug naar één van die momenten.

,,Drie jaar geleden had ik een inval van de FIOD, dat heeft wel wat met mij gedaan. Met enorm machtsvertoon stonden ze voor ons neus.”

Elke lade en kast werd doorgrondig onderzocht. ,,Laten ze nou ook nog eens een pist0ol vinden in mijn bureaula”, aldus Peter.

,,Er is nooit een eindrapport geweest, dat zal misschien nog eens komen. Ik ben niet bang voor de uitkomst. Ik heb geen dubbele agenda’s.”

Waarom had hij een pisto0l in zijn bezit? ,,Dat lag al 25 jaar in mijn bureaula. Ooit heb ik dat wapen van een lastige Duitse toerist afgepakt. Nooit heb ik dat ding met één vinger aangeraakt.

Waarom ik het nooit heb weggedaan, weet ik ook niet”, legt hij uit. ,,Het was nu erg vervelend dat het werd gevonden.”

Na het onderzoek bleek het verhaal van Peter gelukkig te kloppen. ,,Maar ik moest wel voorkomen. Dat liep met een sisser af.”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven