Insider verklapt: ‘Nicol heeft blijkbaar wat met die man uitgespookt’ 😱😲

De serie Massa is Kassa is al jaren een groot succes. Wij Nederlanders willen maar al te graag zien hoe Peter en Nicol werken en genieten van hun luxe leven.

Onlangs kwam daar het bericht dat de grote baas van diverse vakantieparken zijn Nicol zou hebben m!shandeld.

In mei zou dit gebeurd zijn en Peter zou toen ook een nachtje achter slot en grendel hebben gezeten. Peter en Nicol ontkennen alles.

Het koppel doet voorkomen alsof er geen vuiltje aan de lucht hangt, van de week plaatste Peter nog een vakantiekiekje vanuit Italie.

Uiteraard heeft heel Nederland het over de geruchten en velen vragen zich dan ook af waarom Nicol hem niet verlaat. Waarom zou je bij zo’n man blijven?

Nicol wordt vanaf het begin al een ‘golddigger’ genoemd. Sinds ze een relatie heeft met Peter geniet ze van al het luxe dat ze zich maar kan wensen.

,,Ze is alleen op een huwelijk en geld uit… Ze is afkomstig uit een gezin dat geen cent te makken heeft en dat heeft ze zelf ook nooit gehad”, schrijft iemand op Instagram.

,,Als Peter jou buiten flikkert kan je bij de ah achter de kassa gaan zitten.” De ex schoonbroer van Nicol deed ook een boekje open.

,,Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die m!shandeld zou zijn”, vertelde Rob Goossens in RTL Boulevard.

Er gaat nu al even een tijdje het verhaal dat Nicol zich niet bepaald netjes heeft gedragen op een feestje en dat Peter daar lucht van kreeg.

Een medewerker van Gillis heeft besloten hetgeen te vertellen dat hij weet over die bewuste avond, echter wil hij wel graag anoniem blijven.

Over de auteur

Scroll naar boven