Inkijk in het leven van Max Verstappen: ‘eerlijke en persoonlijke blik’🙏👍(5 minuten lezen)

Inkijk in het leven van Max Verstappen: ‘eerlijke en persoonlijke blik’🙏👍(5 minuten lezen)

10 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Nog heel even en dan krijgen de fans van Formule 1 coureur Max Verstappen, de kans om een kijkje te nemen in zijn leven.

Op zondag 2 april gaat zijn documentaire: Anatomy of Champion in première op Viaplay. In de documentaire gaan we verschillende dingen zien.

Onder meer komt het kampioenschap van vorig jaar voorbij en uiteraard ook de relatie die hij heeft met zijn vader Jos Verstappen. Zijn vader heeft een grote rol gespeeld in zijn carrière.

“Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven”, aldus de coureur over zijn eigen serie.

“Hoewel het verhaal natuurlijk heel bekend is voor mij, hoop ik dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad.

Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren.”

Vader Jos hoopt dat zijn zoon door de documentaire meer waardering zal krijgen, dit omdat Max en het team keihard werken.

Ik ben erg trots op Max, en ik hoop dat zijn fans zullen genieten van deze unieke serie achter de schermen.”

Voor het nieuwe Formule-1 seizoen zal de 35-jarige Max Verstappen zich weer flink moeten inspannen om zijn concurrenten op achterstand te houden.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔

Om succes te kunnen blijven boeken is het ontzettend belangrijk om in shape te blijven. In gesprek met het AD onthult hij zijn trucjes.

Max is vandaag de dag erg fit maar enkele maanden geleden was dat nog niet het geval. “In de winter was er wel wat bijgekomen”, aldus de coureur tegen de krant.

“Maar dan vind ik het ook wel leuk om het er weer af te trainen. Veel mensen zeggen dat het eruitziet alsof ik ben afgevallen, maar mijn gewicht is hetzelfde als vorig jaar.

Ik sta elke dag ’s ochtends en ’s avonds op de weegschaal en ik was best wel wat aangekomen. Meer dan vorige winter. Maar ik vind het leuk om mezelf een beetje te pijnigen om dan weer af te vallen.”

Verstappen geeft in het gesprek aan dat hij zeker momenten heeft waarin hij ontzettend geniet van heerlijk eten en drinken. “Ik zit het hele jaar onder mijn gewicht.

Als je dan een maand de tijd hebt om een beetje van het eten en het drinken te genieten, doe ik dat ook.” Uiteraard moet hij daarna wel hard werken om weer topfit te worden.