IKEA doet bizarre ontdekking in plafondpanelen en start groot onderzoek!😱😲

Ikea is gestart met een onderzoek naar verborgen camera’s nadat personeel in een distributiecentrum verborgen CCTV-camera’s boven toiletten en in kleedkamers had aangetroffen. Naar verluidt waren de camera’s verstopt in plafondpanelen.

Een personeelslid kreeg een infralood licht in de smiezen nadat de lichten in een toiletgebouw waren uitgegaan. Bij nader onderzoek bleek het om een beveiligingscamera te gaan.

Het bleef niet bij die ene camera, uiteindelijk werden door het personeel nog meer camera’s gevonden in de toiletgebouwen voor mannen en vrouwen. Het personeel confronteerden hun bazen in het Britse Peterborough, Cambridgeshire ermee.

De bazen gaven aan dat de camera’s er al vanaf 2015 hingen maar niet meer werkten. De camera’s zijn inmiddels verwijderd en Ikea beschreef de ontdekking als zorgwekkend.

Voormalig werknemer Shannon Bodily zei dat ze zich “kwetsbaar” voelde door hun aanwezigheid. Als ik erachter kom dat ik op die beelden sta, zal dat me heel erg raken.

Het heeft me al beïnvloed. Ik zou willen dat ze [Ikea] vervolgd worden. Ze kunnen hier niet mee wegkomen – het is niet eerlijk en het is een inbreuk op je privacy op de werkplek.”

Over de auteur

Scroll naar boven