Ijskoude presentatrice Wendy van Dijk onder vuur: ‘deze aparte mensen’😱😲(3 minuten lezen)

Ijskoude presentatrice Wendy van Dijk onder vuur: ‘deze aparte mensen’😱😲(3 minuten lezen)

8 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Vandaag de dag komen er aan de lopende band steeds meer verhalen naar buiten over BN’ers die zich op tv anders voordoen dan dat ze in werkelijkheid zijn.

In gesprek met roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vertelt een bron over een bizarre actie van Wendy van Dijk in een dierentuin. ,,Heel verdrietig.”

Yvonne stelde haar volgers de vraag welke BN’ers in het echt ‘heel stom’ zijn. Jeroen van der Boom werd direct genoemd en zou een arrogante kwal zijn.

Maar er werden meer namen genoemd, waaronder de naam van Wendy van Dijk. Een bron klapt uit de school en doet een boekje open over de presentatrice.

,,Een familielid werkt met verstandelijk gehandicapten en was in het verleden in een dierentuin met een aantal cliënten”, vertelt de bron in gesprek met de roddelkoningin.

,,Wendy was daar aan het filmen voor een programma en de cliënten wilden in de pauze van de opnames graag even gedag zeggen en met haar op de foto, dus ze spraken haar aan.”

Wendy had er volgens de bron geen zin in. ,,Wendy vroeg toen aan haar manager (waar de cliënten bij stonden) of ze ‘deze aparte mensen’ weg wilde halen.”

Er gebeurde vervolgens iets geks op het moment dat ze weer verder ging met de opnames. ,,Toen de camera’s weer gingen draaien,

riep ze de cliënten er ineens bij en deed ze alsof ze helemaal gecharmeerd van ze was en alsof ze heel veel respect had voor mensen met een geestelijke handicap. Heel verdrietig, want zij snapten er inmiddels niets meer van…”

In het verleden gingen er ook al verhalen door de wandelgangen over Wendy, zo vertelde een oud-medewerker van The Voice Kids over nare ervaringen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Emotionele Frank Visser: ‘Ik heb geen afscheidsboek willen schrijven’

,,Tijdens mijn tijd bij The Voice Kids werd al gewaarschuwd om de presentatoren (Martijn en Wendy) niet zomaar aan te spreken”, onthulde de bron in gesprek met Juicechannel. ,,Wendy is gewoon ijskoud en d0odeng.”