Erica Meiland doet boekje open over huwelijk Montana: Gaan twee keer trouwen!🤔🤨

De familie Meiland heeft net het huwelijk van maxime en Leroy achter de rug en het lijkt er op dat het volgende huwelijk al in de planning staat.

Montana Meiland is inmiddels alweer acht jaar samen met haar Dirk en het ziet er naar uit dat ook zij in het huwelijksbootje gaan stappen.

De twee wonen nog niet samen maar zijn al wel een lange tijd op zoek naar een voor hun perfecte woning. Toekomstplannen hebben ze dan ook zeker.

,,We kijken hier in de omgeving: de bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien”, vertelde Montana eerder in weekblad Party. ,,Dirk en ik zitten op één lijn met wat we willen.”

Op de bruiloft van Maxime liet Dirk al doorschemeren dat hij wellicht een aanzoek aan het voorbereiden is. ,,Van een huwelijk komt een huwelijk”, aldus Dirk.

Mochten Dirk en Montana in het huwelijksbootje stappen, dan zal het er totaal anders gaan uitzien als bij de bruiloft van Maxime.

Het stel zou naar verluidt niet één keer trouwen, maar twee keer! Dit omdat de moeder van Dirk Pools is en ook in Polen woont.

Erica en Martien klappen tijdens hun podcast al een beetje uit de school over het huwelijk. ,,Wij vinden dat heel leuk, want als het dan ooit gaat plaatsvinden is het in Nederland en in Polen”, vertelt Erica.

In weekblad Story vertelde Dirk een tijd geleden over hoe de bruiloft in Polen er dan uit zal gaan zien. ,,Dat begint in de kerk, ’s middags gaan we al naar de feestzaal, waar er flink wordt gedronken en gegeten.

Dat duurt dan tot in de vroege ochtenduurtjes. Een dag later wordt alles nog eens dunnetjes overgedaan”, zei hij. Kortom een groot feest met vermoedelijk heel veel wijn.

Over de auteur

Scroll naar boven