John van den Heuvel haalt keihard uit naar Peter Gillis: ‘Wel een heel slecht signaal’😲🙏

Eergisteren vertelde zenderbaas Marco Louwerens dat ondanks alles wat er nu gaande is, peter Gillis gewoon op de buis blijft. Kortom er volgt geen ontslag.

Marco zei: “Ik heb Peter Gillis en Nicol vrij uitgebreid gesproken een aantal dagen geleden en ik heb eigenlijk maar één simpele vraag gesteld.”

“Ik zei: ‘Ik wil exact uit jullie mond de waarheid weten van wat er nou precies gebeurd is.’ Nou, dat verhaal hebben ze me verteld, vrij uitgebreid.

Daar kan ik niks over zeggen, want het is vertrouwelijk en zij moet nog met de politie praten en haar verhaal doen.”

“Wij hebben ook onze verantwoordelijkheid, maar we moeten wel van feiten uitgaan voor zover we die kunnen achterhalen. Dan ga je naar de bron, dat heb ik gedaan.”

“Mocht er ooit een rechter bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook een andere uitkomst nog zien in deze kwestie, dan zien we dan wel weer, maar dit is waar we het nu mee doen.”

Bij John van den Heuvel valt dit nieuws behoorlijk verkeerd. Hij spreekt er schande van en steekt bij RTL Boulevard zijn mening dan ook niet onder stoelen of banken.

“Dan kun je toch alles wel afdoen als een privékwestie? Ik vind het wel een heel slecht signaal naar mensen die van dit soort dingen worden verdacht.

Die horen gewoon eigenlijk niet op televisie, maar die horen eerst even af te wachten wat de rechter ervan vindt.”

Presentator Daan Nieber besloot er nog een schepje bovenop te doen: “We moeten gewoon allemaal niet kijken, dat kan natuurlijk ook. Maar goed, dat is een tip.”

Over de auteur

Scroll naar boven