Heftig: Actie van Jan Smit is een klap in het gezicht van echtgenote Liza!😡😢

Al ontzettend lang gaan er verhalen over huwelijksproblemen tussen Jan Smit en zijn vrouw Liza Plat door de wandelgangen.

Volgens de geruchten zou Jan hebben liggen rollenbollen met zangeres Maan. Het blijft bij een gerucht daar geen van allen ooit op dit heeft geruchten gereageerd.

In het Vlaamse weekblad ‘Dag Allemaal’ praat de zanger openhartig over de therapie die hij momenteel volgt.

“Door me over te geven aan de realiteit kreeg ik weer een normale relatie. Ik maak het ontbijt, we gaan samen fietsen of de hond uitlaten.

Doordat we weer meer dingen samen doen, groeien we vanzelf weer dichter naar elkaar toe. Wat ik met hen heb gemist, kan ik nooit meer inhalen.

Ik kan alleen maar extra genieten van de tijd die ik nu met hen kan spenderen.” Deze uitspraak is gerelateerd aan de burn-0ut die Jan in 202 heeft opgelopen.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft zich regelmatig uitgesproken over Maan en Reality.FBI zegt ook meer te weten.

“Toen Jan begin 2020 een burn-out kreeg, zou hij tijdelijk uit huis zijn gegaan. Dit blijkt volgens een buurvrouw een broodje aap verhaal. Jan zou destijds door Liza zijn betrapt met Maan.

Liza heeft Jan uit huis gegooid.” Online lifestyle- en roddelblad ‘Girlscene’ zegt te weten hoe de twee betrapt zouden zijn. Girlscene stelt: “Liza, zijn vrouw, zou de twee in bed betrapt hebben… Heftig!”

Scroll naar boven