Zal deze man ooit een rol gaan spelen in het leven van André Hazes? ‘publiekelijk geheim’😲

Op Instagram heeft roddelkoningin Yvonne Coldeweijer gereageerd op een emotioneel bericht van Rachel Hazes.

Rachel plaatste een foto van een kaars met daarbij de tekst: “Lieve schat, vandaag alweer 18 jaar geleden dat ik mijn liefste vriend verloor.

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk. Let boven goed op mijn andere dierbaren waar ik heel veel van hou!!!”

Yvonne plaatst hier direct een bericht over: “Rachel post over een lieve vriend. Maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André!”

Coldeweiijer plaatste bij haar bericht een overlijdensbericht van de vermeende Marco van 18 jaar geleden. Deze Marco stierf in 2004.

Yvonne kreeg hier veel vragen over en plaatste een nieuw bericht. “Veel vragen over mijn Marco Eijk post van gister. in Amsterdam al jaren een publiekelijk geheim!”

Vervolgens plaatst ze een bericht uit begin 2020, een post van iemand die zich Toon Braxhoofden noemt. In het bericht schrijft Toon:

“Rachel was stapelblind op Marco, zelfs zo erg dat het huwelijk met Hazes op cancelen stond. Het heeft maar een haartje gescheeld of het was niet doorgegaan.

Maar inderdaad is junior een zoon van Marco. Vergelijk hem met Roxeanne, dat is een echte Hazes. Vergelijk junior met zijn 2 halfzusjes, ogen liegen niet.

Nou was en is Rachel erg gevoelig voor jongens uit het milieu. In Den Haag is dat publiek geheim, in Brabant ook trouwens.”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven