Hartverscheurend nieuws voor Jandino Asporaat en zijn gezin: ‘Slaap zacht’🙏😢

Ontzettend verdrietig nieuws voor Jandino Asporaat en zijn gezinnetje. Hun geliefde trouwe viervoeter Zion heeft het aardse plotseling verlaten.

Jandino heeft op Instagram een aantal lieve kiekjes geplaats van hun huisdier, daarbij heeft hij neergezet: ‘Slaap zacht Zion’

De grappenmaker heeft in het verleden vaak grapjes gemaakt over de dieren die zijn gezin verzameld heeft en gaf weleens toe dat hij sommige dieren liever kwijt dan rijk is.

Hij geeft aan dat dit hem ontzettend raakt. “Door de enorme liefde van mijn kinderen voor de dieren kon ik niet anders dan ook van Zion houden.”

Wat een hele leuke dag had moeten zijn, is uitgelopen in een drama. Zion is vandaag plotseling overleden..💔 Hij was nog maar 5 jaar oud.

Afgelopen dagen was hij anders, maar de artsen konden niks vinden. Gisteren waren de kinderen zo verdrietig en vroegen of ze alsjeblieft beneden bij Zion mochten slapen.

Mijn kantoor werd omgebouwd tot een honden hotel en ik gaf Elijah nog compliment dat hij zo zorgzaam was, maar let maar op zei ik, morgen gaat hij naar het ziekenhuis en dan komt hij kiplekker terug.”

Helaas kregen Jandino en zijn gezin een belletje van de dierenarts met het verdrietige nieuws dat Zion gestopt was met ademen. 

Scroll naar boven