Gravin Eloise heeft stilletjes afscheid genomen: ‘Heel dramatisch’😲🙏

Op social media komt Eloise van Oranje met leuk nieuws. Aan haar volgers laat ze namelijk weten verhuisd te zijn. Een nieuw hoofdstuk is begonnen.

‘Ik wou nog wat delen, ik ben namelijk verhuisd’‘, aldus Eloise op haar Instagram. ”Heel dramatisch, maar het voelt als een nieuw hoofdstuk.

Ik heb heel veel zin om van alles erover te delen met jullie. Ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen.”

Haar volgers zijn blij voor haar en ze ontvangt dan ook vele felicitaties. Zo schrijft iemand: ”Heel veel woonplezier op je nieuwe adres.”

Vorig jaar verhuisde Eloise van Oranje van de campus naar een eigen plekje in Amsterdam. Ze deelde het optrekje met twee vriendinnen.

Op haar Instagram-account deelde ze vol trots dat ze verhuisd was. ,,Omg ik heb dit nooit officieel hierop gezegd… Maar huisje in Amsterdam”, schreef ze in haar Stories.

Haar bericht zorgde voor wat verwarring bij haar volgers want velen dachten namelijk dat zij een eigen woning had gekocht in de hoofdstad.

Later zei ze dat dat niet het geval is. ,,Met eigen plekje bedoel ik dat ik een appartementje heb met twee leuke vriendinnen en niet meer op de campus zit.”

Eén van haar huisgenoten woonde al in de woning toen Eloise erbij introk. De drie vriendinnen leggen een bedrag van 1650 euro per maand neer voor het optrekje.

Voor dat enorme bedrag krijgen ze er wel een hoop voor terug, namelijk een prachtige badkamer, een nette keuken, ruime kamers en uiteraard een toplocatie.

Over de auteur

Scroll naar boven