Gordon neemt drastisch besluit om de laatste vijf kilogram er af te krijgen😮🤔

Enige tijd geleden besloot Gordon het roer drastisch om te gooien, alles op alles zetten om gezond te leven en de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Gordon liet zijn volgers weten dat hij zich houdt aan het carnivoordieet en hij hield zijn volgers voortdurend op de hoogte van zijn afvalproces.

Inmiddels is Gordon in totaal al22 kilo kwijt en het gaat nog steeds heel goed met het afvalproces. In zijn Stories laat hij weten bijna op zijn streefgewicht te zijn.

In “een kleine update” laat Gordon weten dat hij de afgelopen weken “niet zo heel erg meer” aan het sporten is geweest vanwege een “onwijze rugpijn”.

“Dat ging dus niet. Dan kom je daarna in zo’n modus dat je denkt: ‘fuck, alles is nu kwijt’, maar dat is natuurlijk niet zo.”

“Het gaat op zich nog heel goed”, vervolgt Gordon. “Ik ben nu in totaal 22 kilo kwijt en ik ben voor het eerst in tijden onder de 100 kilo.

Dat ben ik echt 15 jaar niet geweest, dus dat gaat heel goed. Morgen ga ik weer naar Dubai en daarna vlieg ik door naar Thailand om de laatste vijf kilo eraf te krijgen in een soort van wellnessresort.”

Scroll naar boven