Gordon spreekt duidelijke taal over zijn zus Joke: ‘Ze is mentaal niet in orde’😱😲

Vorig jaar en nog niet zo heel lang geleden haalde Joke Heuckeroth hard uit naar haar broer Gordon. Broer en zus hebben al tijden strijd.

Joke belandde vorig jaar in het ziekenhuis met nierfalen en toen zij contact zocht met Gordon, gaf hij niet thuis, hij liet haar links liggen.

Volgens haar denkt broertje Gordon alleen maar aan zichzelf. Dat ze in de periode van haar ziekenhuisopname niets van hem had gehoord, kan ze hem niet vergeven.

,,Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om”, zei ze kwaad in weekblad Story. ,,De geschiedenis herhaalt zich.

Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.”

Zus Joke geeft aan dat haar broer nog steeds niet zijn oude gewoontes heeft kunnen loslaten. ,,Hij leeft in een andere wereld: drank, drugs, seks”, zei ze.

Gordon zegt dat zijn zus onzin uitkraamt. ,,Ze is mentaal niet in orde”, zegt hij in Story. ,,Niemand van mijn broers en zussen heeft contact met haar. Ik ga er daarom verder ook niet op in.”

De in Dubai woonachtige Gordon laat weten dat het zeer goed met het gaat, beter dan ooit. ,,In Dubai voel ik geen stress. zodra ik in Nederland ben, komt alles op me af”, vertelt hij.

Ook heeft hij in Dubai weinig last meer van zijn suikerziekte. ,,Ik ben inmiddels twintig kilo afgevallen en mijn suikerwaardes zijn daar constant hetzelfde.

Ik was nog geen week in Nederland en de waardes schoten omhoog. Puur door stress.”

Over de auteur

Scroll naar boven