Gordon heeft een bad hair day: nagelt zijn kapper online aan de schandpaal!😱😲

Gordon is niet blij met zijn kapper. Hij wilde een afspraak maken voor een knipbeurt, echter zou de kapper zou zich niet aan de afspraak hebben gehouden. Gordon zit dus met een bad hair day…

De afgelopen maanden is Gordon ontzettend druk bezig met zijn uiterlijk en helemaal met zijn gezondheid.

Hij is zoveel kilo’s afgevallen en wil er graag goed en verzorgd uitzien. Een slecht kapsel kan hij niet gebruiken en daarom wilde Gordon een afspraak voor een knipbeurt bij zijn kapper.

Het blijkt nu alleen dat deze kapper zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Gordon nagelt hem op social media aan de schandpaal.

,,Als je nog een onbetrouwbare en slechte hair stylist zoekt die zijn afspraken niet nakomt bel dan deze droeftoeter”, schrijft Gordon in zijn Stories.

In zijn stories deelt Gordon het Instagramaccount van de kapper, zodat al zijn volgers weten wie zijn kapsel heeft verpest.

Gordon is al een enige periode bezig met het carnivoordieet en is bijna al zijn overtollige kilootjes kwijt geraakt.

Doordat hij zoveel was afgevallen, had hij bedacht dat hij wel kon stoppen met het spuiten van insuline voor zijn diabetes. Dat bleek dus niet het geval.

Op Instagram laat een geschrokken Gordon aan zijn volgers weten: ,,Ik heb het bijna moeten bekopen met de d0od vorige week.”

Het afvallen gaat hem ontzettend goed en zijn volgers kunnen zijn transformatie op social media volgen. Hij is al 20 kilo kwijt en hoopt deze week de 25 kilo te kunnen aantikken.

In een update over zijn afvalrace laat Gordon aan zijn volgers weten dat hij het afvallen bijna heeft moeten bekopen met de do0d.

,,Afgelopen maand was een moeilijke… Rugblessure en een enorme terugval qua diabetes…”, begint Gordon op Instagram. ,,Lekker naïef om te denken als je zoveel af valt dan is je diabetes weg… niet dus.”

Hij voelde zich perfect en dus dacht hij dat dat met kon stoppen met het inspuiten van insuline voor zijn diabetes.

,,Heel dom gestopt met insuline inspuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de d0od vorige week.”

De schrik zat er direct goed in en dus is Gordon direct weer aan de slag gegaan met een strak voedingsschema aangegaan en het spuiten van insuline.

,,Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend”, aldus Gordon. ,,Het carnivoor dieet heeft enorm geholpen maar is te eenzijdig om dat lang vol te houden en ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit.”

Toch zullen ook de laatste kilo’s verdwijnen. ,,Het beetje buik zal ik blijven houden maar is ok en aanstaande zaterdag probeer ik de -25 kilo aan te tikken!”

Scroll naar boven