Gordon is zichtbaar furieus en haalt hard uit in programma: ‘Schaam je diep’

Gordon ligt onder vergrootglas: Flinke ophef over verdwenen hondjes Toto en Rocco!

In een aflevering van het programma ‘Casa di Beau’ is Gordon duidelijk boos en uit zijn frustratie in stevige bewoordingen: “Je mag je diep schamen.” Beau van Erven Dorens heeft een winterse special van zijn show gemaakt, waarin bekende Nederlanders in een luxe setting verblijven en diepgaande gesprekken voeren.

De gebruikelijke zomerse Italiaanse villa is dit keer ingeruild voor een koude winterlocatie. In de aflevering is te zien hoe een man zijn excuses aanbiedt aan Gordon, met de opmerking: “Hij was een gemakkelijk doelwit om de schuld te geven.”

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Altijd diepgaande gesprekken met zijn gasten over allerlei onderwerpen en bijzondere situaties voert Beau.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

De uitzending staat gepland voor 7 januari en belooft spannend te worden met gasten zoals presentator Ruben Nicolai, voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn, en de veelbesproken zanger/presentator Gordon.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

In de preview lijkt Gordon, bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid en controversiële momenten, al opschudding te veroorzaken met zijn felle commentaar.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

In de eerste beelden haalt Gordon hard uit naar iemand die hem het leven zuur heeft gemaakt. Hij zegt: ‘Wat hier gebeurt is karakterm00rd! Ik zou willen zeggen tegen degene, waarvan ik weet dat hij dit kijkt: ‘Schaam je diep!”

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Gordon heeft een turbulent jaar achter de rug, waarin hij zijn verloving met Gavin Rozario verbrak en te maken kreeg met spanningen bij zowel SBS6 als bij collega Gerard Joling.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

Zijn confrontaties met Johan Derksen hebben ook veel aandacht getrokken. Desondanks blijft Gordon actief in de entertainmentwereld.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

In een nieuwe Nederlandse film zal hij binnenkort te zien zijn, zal hij optredens verzorgen bij Omroep Max, en er wordt zelfs gespeculeerd over een mogelijke reünie met Gerard Joling.

Gerard Joling betrapt op jokken: Is hij zijn eerdere opvallende uitspraak vergeten?

Deze aflevering belooft een mix van entertainment, confrontatie en mogelijk verrassende wendingen. We moeten nog even geduld hebben.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’
Scroll naar boven