Glennis Grace weer vrijgezel: Ex-vriend laat van zich horen na breuk!😮😲

Glennis Grace heeft op haar Instagram-account laten weten dat ze weer vrijgezel is. Er gingen al geruchten door de wandelgangen over een mogelijke relatiebreuk.

“Via deze weg wil ik mededelen dat mijn relatie over is. Ik wil dit wel met jullie delen, maar wil er verder niks over kwijt. Liefs Glennis”, schrijft de zangeres in haar Instagram Stories.

Donderdag gingen er al verhalen over donkere donderwolken boven haar relatie met Dion. De zangeres deelde namelijk een opvallende tekst.

Op haar Instagram plaatste zij namelijk de tekst: ‘jij zal mijn ziel niet breken’. Het account van Dion was plots verdwenen, echter is zijn account weer terug.

De zangeres en Dion waren een aantal maandjes samen. In april liet ze weten helemaal in de wolken te zijn, ze schreef: “Eindelijk ben je er”

Vrijdagochtend heeft Dion van zich laten horen. In zijn Instagram Stories laat hij namelijk weten dat hij de breuk in alle rust wil kunnen verwerken.

“Bij deze ga ik het één keer aangeven. Ik en Glen zijn uit elkaar, in goed overleg overigens. We hopen dat jullie ons dit in rust kunnen laten verwerken”, zegt Dion.

Op eventuele vragen over wat er exact gebeurd is, laat Dion weten dat hij daar geen antwoord op zal gaan geven. Net zoals Glennis wil ook hij er niets over kwijt.

Scroll naar boven