Glennis Grace kan het niet alleen en doet dringende oproep aan haar volgers!😯😲

Het is geen geheim dat zangeres Glennis Grace niet meer zo geliefd is in onze kleine landje. Dit komt natuurlijk door het hele gebeuren in de supermarkt.

Ondanks haar excuusvideo die zij plaatste, is Nederland niet vergeten wat er gebeurd is. Bekend en onbekend Nederland heeft afstand van haar genomen.

Veel organisaties hadden de optredens van de zangeres die in de agenda stond geannuleerd en ook The Ladies of Soul ging niet door.

Op Instagram laat Glennis Grace nu weten dat ze het plan heeft om zelf naar het aanmeldcentrum in Ter Apel te gaan.

Dit vanwege de schrijnende situatie, de zangeres wil daar naar toe gaan om spullen te geven aan de vluchtelingen die daar al nachten in de buitenlucht slapen.

Op haar Instagram account roept ze haar volgers in haar stories op om een bijdrage te leveren. Uiteraard hoopt ze op veel steun.

“Iedereen kent inmiddels de situatie in Ter Apel en de honderden, honderden vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke omstandigheden aan hun lot overgelaten worden”, aldus Glennis.

“Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn.”

Mochten mensen spullen willen doneren dan kunnen zij dat bij adressen in Amstelveen en Purmerend inleveren.

“Zodat wij daar met een hele grote groep naartoe kunnen gaan rijden om dit af te geven. Let’s do this guys. It needs to stop.”

Over de auteur

Scroll naar boven