Johan Derksen in de bres voor Glennis Grace: ‘of er een soort smet op haar zit’🙏😌

Maandagavond in ‘Vandaag Inside’ heeft Johan Derksen het opgenomen voor Glennis Grace. De zangeres krijgt van veel kanten kritiek over haar bezoek aan het aanmeldcentrum in Ter Apel.

Dat de zangeres zoveel kritiek heeft gekregen vindt Johan onterecht. “Die heeft met de beste bedoelingen spullen ingezameld voor de kinderen en mensen die daar zitten.

Hij vervolgt aan tafel bij Vandaag Inside: “En dan zit zo’n chagrijnige mevrouw van het Rode Kruis haar commentaar te leveren.”

Johan is er dan ook van overtuigd dat de zangeres het allemaal met goede bedoelingen gedaan heeft. “Die rijdt uit Amsterdam om dat te doen.

Het is een beetje lullig voor haar, want ze doet ook wel eens wat goed. Het lijkt wel of er een soort smet op haar zit. Alles wat ze doet is fout.”

Afgelopen zondag reden Glennis en haar vrienden met zeven auto’s en een aanhanger naar Ter Apel om spullen te schenken.

Samen met haar vriendengroep deelde ze de spullen uit en maakte zij een praatje met de vluchtelingen die momenteel in een schrijnende situatie moeten leven.

Hulporganisaties waren niet heel erg enthousiast met haar komst, dit omdat de actie niet georganiseerd was, terwijl dit toch echt wel noodzakelijk is.

Op Instagram bleek al snel dat de uitspraken van de hulporganisaties in het verkeerde keelgat waren geschoten bij de zangers.

Glennis liet aan haar fans en volgers op Instagram weten dat de vluchtelingen in Ter Apel haar wél hartelijk hadden ontvangen.

Over de auteur

Scroll naar boven