Zangeres Glennis Grace neemt rigoureus besluit: Vrienden zijn stomverbaasd!😱😮

Glennis Grace wil niets liever dan haar verleden achter zich laten. Op Instagram ontvolgt zij daarom een aantal mensen, waaronder haar beste vriend.

Na het hele gebeuren in de Jumbo afgelopen februari, heeft Nederland de zangeres uitgescheten. Glennis mag dan wel verder willen, het merendeel van ons land is het niet vergeten.

Naar eigen zeggen doet ze ontzettend haar best om haar houding te veranderen en wil ze het verleden graag achter haar kunnen laten.

Ze laat weten daarom afscheid te gaan nemen van een aantal personen. ,,Tijd om weer te ontvolgen”, schrijft ze op Instagram. ,,En kom aub niet verbaasd doen bij me oké.”

In haar Stories laat ze weten dat ze redenen heeft om schoon schip te maken. De vrienden die ze nu verwijderd heeft, snapper er echter niets van.

Beste vriend Denzel Von Deira is door de zangeres verwijderd op het Instagram-account van Glennis en besluit te reageren.

,,Soms ben je iemand zijn beste vriend. Maar dat begrijpen ze niet, dus ontvolgen ze je”, zegt hij geïrriteerd in een video. ,,En wat doe je dan? Dan doe je dat ook.”

Je zou denken dat de zangeres op dit ogenblik wel een aantal goede vrienden kan gebruiken maar de vriendschap met Denzel is over. ,,Tot ziens beste ex-vriend.”

Na haar bezoek aan de Jumbo was het een enige tijd stil aan de kant van Glennis, echter besloot ze toch iets van zich te laten horen.

Op haar Instagram-account plaatste zij een videoboodschap en bood zij haar excuses aan. Deze boodschap haalde niet veel positiefs uit.

Glennis krijgt de zalen niet vol en de kaarten niet verkocht. Sommigen wilden zelfs na de toestand in de Jumbo het geld terug van hun kaartje.

Scroll naar boven