Glennis Grace druk bezig met comeback: Ondernemer reageert!😫😲(3 minuten lezen)

Glennis Grace druk bezig met comeback: Ondernemer reageert!😫😲(3 minuten lezen)

30 januari 2023 Uit Door Media Feitjes

De afgelopen maanden is er flink wat ophef geweest rondom Glennis Grace, velen namen afstand van haar en zalen kreeg ze dan ook niet meer vol.

Toch lijkt het er op dat ze bezig is met een comeback want er zijn inmiddels twee dinershows met de zangeres uitverkocht.

Restaurant Will’s in Nieuwegein waagde een gokje en besloot de zangeres uit te nodigen voor een show op zaterdag 25 maart 2023.

Onder het Facebookbericht zijn de reacties van volgers lovend. “Goed bezig..! Moet nu maar eens afgelopen zijn met dat boycotten. Top van jullie”, reageert een van de lezers.

Iemand anders schrijft: “Glennis is back! Zo een stem moet ook gehoord worden! En er zullen zat mensen nu negatief doen maar sta zelf is in haar schoenen, ik zou ook 100% voor me kinderen opkomen & ben niet met alles eens maar fouten maakt iedereen.”

Het restaurant plaatste een aantal dagen geleden het volgende op hun Facebookpagina: “Vanwege de overweldigende belangstelling hebben wij besloten om op zondag 26 maart een extra dinnershow te houden.”

Ook deze extra show met Glennis Grace was heel snel uitverkocht, het restaurant laat een uur later weten: “We zitten weer vol.”

Dat ook de tweede show zo snel uitverkocht is, vinden veel mensen jammer. “Ongelofelijk hier had ik echt bij willen zijn!!!!” en “Wauw wat gaaf erg jammer ik had ook echt willen komen.”

Er is ook iemand die wat cynisch reageert: “Ook niet moeilijk hè met 10 tafels”, waarop het restaurant reageert: “13 maar uitverkocht is toch uitverkocht?”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Filmpje van Rachel Hazes roept veel vragen op: Wat doet die cameraman achter haar?😬🤔
Share on Facebook Share on WhatsApp