Glennis Grace pislink op deze vrouw: Kwaaier kun je de zangeres niet krijgen!😱😲

Via Instagram heeft zangeres Glennis Grace woedend gereageerd op een gerucht dat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer de wereld in heeft gegooid.

Coldeweijer kwam namelijk met het bericht dat de zoon van de zangeres opgepakt zou zijn door de pol!tie, echter is dit niet waar volgens Glennis.

“@lifeofyvonne heeft net een video geplaatst waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de pol!tie. Dit is niet waar!”, aldus een boze Glennis in haar Instagram Stories.

“Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”

Yvonne had op het moment dat de zangeres haar videoboodschap online zette overigens al enkele uren eerder een rectificatie geplaatst nadat ze contact kreeg met de advocaat van de zoon.

Het zit de zangeres de laatste maanden niet bepaald mee, na haar bezoek aan de Jumbo staat ze continu negatief in de spotlights.

Sinds het hele gebeuren in de supermarkt willen mensen geen geld meer uitgeven aan kaartjes en dus krijgt Glennis de zalen niet meer uitverkocht.

Over de auteur

Scroll naar boven