Glennis draait door en haalt uit naar journalist: Woorden zo heftig dat ze geblurd moesten worden!😱😬

De Telegraaf schreef dat de clubtour van Glennis Grace allesbehalve uitverkocht is. Glennis Grace las dit en werd furieus.

Jordi Versteegden, mediajournalist van De Telegraaf, denkt dat de excuusvideo van Glennis alleen maar bedoeld was om de kaartverkoop aan te zwengelen.

“Ik vond die video wel heel opvallend. Ik dacht echt: je clubtour is niet uitverkocht, dit is gewoon je straatje schoonvegen.”

Dat er nog zoveel kaarten voor haar optreden in Venlo waren, viel hem ook op. “Ik ken die club in Venlo en daar is helemaal niet zoveel ruimte. Ik vraag me af wat voor show dat gaat worden.”

Wilson Boldewijn, presentator van De Telegraaf denkt dat Glennis het wel kan vergeten. “Heeft Glennis zich wel goed genoeg gerealiseerd dat haar imago toch best wel een beetje zorgelijk was?

Ze stond al als pittig bekend en na die Jumbo-rel was het heel erg van: ‘Ik zeg niks!’ Ze heeft het niet zo heel erg goed aangepakt, lijkt wel.”

Glennis is pisnijdig op De Telegraaf en valt de journalisten persoonlijk aan. “Je bent zo simpel als wat als je dit soort kanalen gelooft en volgt. Maar ja, kan jij ook niks aan doen. Gevalletje als baby door je ouders laten (….) tjallas (….) 

De woorden die Glennis gebruikte tegenover juicekanaal Reality FBI moesten geblurd worden daar ze ontzettend heftig waren. “Ik heb de wat minder leuke woorden geblurd.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven