Glennis Grace en zoon gaan avondje naar bioscoop: Zoon veroorzaakt wederom hinder!😲😣

Een moeder en kind moment is altijd leuk en dus besloot zangeres Glennis Grace samen met haar zoon een film te gaan kijken in de bioscoop.

Op Instagram plaatst de zangeres een aantal video’s en laat zij weten dat haar zoon hinder veroorzaakt in de bioscoop.

Volgens Glennis Grace interrumpeert hij haar namelijk “altijd”. Een zak met snoepjes vullen lijkt haast al onmogelijk in het bijzijn van haar zoon.

De zangeres gaat samen met zoonlief en Demi naar een 4DX film. In deze film lopen er twintig effecten synchroon lopen met de actie van de film.

Glennis is onder de indruk van de stoelen in de bioscoopzaal en vindt het net een attractie. “Het gaat bewegen en alles.”

Deze bioscoopzaal beschikt over meerdere effecten, er kan zelfs regen in de zaal vallen, dit kan de bezoeker bedienen met een knop. “Die gaat bij mij dus off“, meldt Glennis.

Het is overduidelijk dat het gezelschap zich prima vermaakt in de bioscaoop en Glennis dolt ook nog ze dat ze geen boomerangs meer mag maken voor instagram “Wordt vannacht nog verwijderd.”

Het Instagram-account van de zangeres is tot op de dag van vandaag nog steeds leeg. Onlangs verwijderde de zangeres al haar kiekjes.

Nog niet zo lang geleden ontstond er ook een hoop ophef nadat de zangeres met een aantal vrienden naar het aanmeldcentrum in Ter Apel ging.

De organisaties die betrokken zijn waren absoluut niet blij met haar komst. Naar verluidt bracht ze ook een hoop spullen mee die helemaal niet nodig waren.

Scroll naar boven